WAT WIJ doen

ONZE TRANSPORT-EXPERTISE

Als ervaren expediteur maakt Coolwin waar wat beloofd wordt. Coolwin is specialist in het transport van geconditioneerde en gedroogde producten. Vanuit TradePort in Venlo wordt de volledige Europese markt bediend. Met ons groot netwerk van vaste transportpartners garanderen wij een optimale samenwerking voor uw transport, altijd in de juiste condities. Ons doel? Uw transportuitdagingen uit handen nemen en een vlekkeloos transport realiseren. Daar doen wij alles voor!

chart-grey
GROOT NETWERK VAN PARTNERS

Gebaseerd op overeenkomsten, vertrouwen, kwaliteit en service.

map-grey
ALTIJD OP DE HOOGTE VAN UW TRANSPORT

Wij volgen de transporten op de voet om onregelmatigheden te voorkomen en houden u daarbij volledig op de hoogte.

search-grey
JARENLANGE ERVARING EN EXPERTISE

Wij selecteren de juiste partners die passen bij uw opdracht.

BESTEMMINGEN

Coolwin verzorgt dagelijks de coördinatie van zowel complete ladingen (FTL) als ladingen op palletniveau (LTL) door heel Europa: van Groot Brittannië tot Estland en van Polen tot Portugal, zowel over de zee, per spoor, als over de weg. We hebben maar één drive: het garanderen van de beste service kwaliteit. Daar doen we alles voor, dag in dag uit, dag en nacht.

Coolwin beschikt over een groot internationaal netwerk van professionele partners die voldoen aan onze hoge eisen. Door het grote netwerk van transportspecialisten kunnen wij voor u de meest efficiënte en effectieve manier van transport organiseren. Dat leidt tevens tot minder lege kilometers voor onze transportpartners, wat weer goed is voor het milieu en het rendement van de vervoerder. Ook heeft dit een positieve uitwerking op de transporttarieven.

We houden bij uw vervoerswens rekening met de door u gewenste lead time, maar uiteraard kunnen wij u ook voorzien van advies omtrent de verwachte lead-time.

3 animation of europe map formed by individual countries

MAAK KENNIS MET COOLWIN

Contact

Dankjewel voor het invullen
logo
IFS Logistics FENEX