WAT WIJ doen

ONZE TRANSPORT-EXPERTISE

Als ervaren expediteur maakt Coolwin waar wat beloofd wordt. Coolwin is specialist in het transport van geconditioneerde en gedroogde producten. Vanuit TradePort in Venlo wordt de volledige Europese markt bediend. Met vaste transportpartners garanderen wij een optimale samenwerking voor uw transport, altijd in de juiste condities. Ons doel? Uw transportuitdagingen uit handen nemen en een vlekkeloos transport realiseren. Daar doen wij alles voor!

Als expediteur verzorgen wij het volledige transport van uw;

  • Geconditioneerde producten zoals boter, kaas, diepvriesproducten, vruchten, vlees, levensmiddelen etc.
  • Droge producten zoals melkpoeder, grondstoffen voor levensmiddelen en conserven.

Coolwin gaat geen enkele uitdaging uit de weg! Wilt u gebruik maken van onze expertise maar heeft u een andere transportuitdaging of een ander product? Geen zorgen! Ook dan fungeren wij als uw betrouwbare partner. Coolwin denkt in mogelijkheden en denkt graag met u mee!

chart-grey
GROOT NETWERK VAN TRANSPORTEURS

Gebaseerd op vertrouwen, kwaliteit en service.

map-grey
ALTIJD OP DE HOOGTE VAN UW TRANSPORT

Wij zijn altijd op de hoogte van de route en locatie van uw transport.

search-grey
JARENLANGE ERVARING EN EXPERTISE

Wij selecteren de juiste vervoerders die passen bij uw opdracht.

BESTEMMINGEN

Coolwin verzorgt dagelijks de coördinatie van zowel complete ladingen (FTL) als ladingen op palletniveau (LTL) door heel Europa: van Groot Brittannië tot Estland en van Polen tot Portugal, zowel over de zee, per spoor, als over de weg. We hebben maar één drive: uw vervoerswensen realiseren. Daar doen we alles voor, dag in dag uit, dag en nacht.

Coolwin beschikt over een groot internationaal netwerk van professionele logistieke dienstverleners die voldoen aan onze hoge eisen. Door het grote netwerk van transportspecialisten kunnen wij voor u de meest efficiënte en effectieve manier van transport organiseren. Dat leidt tevens tot minder lege kilometers voor onze transportpartners, wat weer goed is voor het milieu en het rendement van de vervoerder.
We houden bij uw vervoerswens rekening met de door u gewenste lead time, maar uiteraard kunnen wij u ook voorzien van advies omtrent de verwachte lead-time.

3 animation of europe map formed by individual countries

MAAK KENNIS MET COOLWIN

Contact

Dankjewel voor het invullen
logo