Over coolwin

Coolwin

SINDS 2010 UW PARTNER

Coolwin werd opgericht in 2010 en heeft sindsdien een gestage groei ondergaan. Door ervaring, kennis, passie en gedrevenheid is Coolwin opgebouwd tot wat het nu is. Het team werkt iedere dag vol enthousiasme aan het bedienen van onze klanten. Geen enkele uitdaging of transportvraagstuk gaat Coolwin uit de weg!

MISSIE

Coolwin is een vooruitstrevende onderneming in de wereld van transport, gericht op groei. Het continue ontwikkelingsproces van zowel mens als bedrijf is hierbij leidend. Door totaalgemak te bieden worden de klanten van Coolwin dagelijks ontzorgd op het gebied van transport van geconditioneerde en droge producten. Coolwin investeert in een persoonlijke en duurzame relatie, waarbij betrouwbaarheid en service hoog in het vaandel staan.

Coolwin maakt het verschil!

VISIE

Met transparantie en authenticiteit streeft Coolwin er naar om zich in de transportmarkt te profileren als dé betrouwbare partner en expediteur op het gebied van transport voor geconditioneerde en droge producten. Transparante communicatie, een duidelijke focus op service kwaliteit en het streven naar innovatieve oplossingen zorgen ervoor dat Coolwin haar klanten kan voorzien in al haar behoeften. Vanuit het credo ‘afspraak is afspraak’ zorgen wij er voor dat u zich geen zorgen hoeft te maken om uw transport.

COOLWIN’S TEAM

Door ons team wordt elke dag vol passie gewerkt aan de meest uiteenlopende transportprojecten. De afdelingen Customer Service, Planning, Sales, Finance en Emballage beheer bouwen samen aan de beste versie van Coolwin en de beste oplossingen voor onze opdrachtgevers.

Bekijk onze vacatures

CONTACT

Dank voor uw bericht
logo
IFS Logistics FENEX